İstanbul Büyükçekmece cep otogarı hizmete girdi
Kocaeli’de Başkan Büyükakın yaşlılarla buluştu
04.12.2025 - Perşembe 09:35
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Kentin yaşayan hazineleri” olarak gördüğü yaşlılarla bir araya geldi. Keyifli anların yaşandığı programda konuşan Başkan Büyükakın, “Sizler başımızın tacısınız” dedi.
KOCAELİ (İGFA) -Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Sevcan Tamer, yöneticiler ve üyeler ile bir araya geldi.
Maide Restoran’da organize edilen ve katılımın yüksek olduğu programda Başkan Büyükakın, “Kentin yaşayan hazineleri” olarak gördüğü dernek üyeleri ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Büyükşehir çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Büyükakın, Dernek Başkanı Sevcan Tamer ve üyelerin talep ve önerilerini de dinledi. Sevcan Tamer, kendilerine her zaman değer veren ve çalışmalarına katkı sunan Büyükakın’a, dernek üyeleri adına teşekkür etti, “Başkanımız yeni projelerle bize daha rahat bir yaşam sunmak için çabalıyor” dedi.

AMACIMIZ ŞEHRİ GELECEĞE HAZIRLAMAK
Ömrünü bu kente hizmet ederek geçiren kıymetli büyüklerin her zaman yanında olmayı en büyük vazife kabul ettiklerini kaydeden Başkan Büyükakın ise konuşmasında, “Sizler yıllarca bu kentin gelişimi için çaba gösterdiniz. Hepinize emekleriniz için teşekkür ediyorum. Biz de bu kentin hizmetkarlarıyız. Şehri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için mücadele veriyoruz. Şunu sakın unutmayın. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Bundan şüpheniz olmasın. Sizler başımızın tacısınız” ifadesini kullandı.

Enez'de yarışmanın birincisi oldu... İlk kez yaptığı çorba birincilik kazandırdı
"Gonca'nın Efeleri"ne Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik
Bursa'daki konserde Belediye Başkanı parmak ısırttı
Bursa Gemlik’te atıl alanlar sanatla güzelleşiyor
Bursa'da engel tanımayan bilim yolculuğu
Aralık ayı yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılıyor
Türkiye İttifakı Bursa: Hiçbir üyemizi yalnız bırakmayacağız
Efes Selçuk’ta kadına yönelik şiddetle mücadelede iş birliği toplantısı
Bahri Dinar'ın tava ciğer ikramı geleneği sürüyor
Mersin’de kent kimliğini güçlendiren söyleşi