Bipolar bozukluk çocuk ve ergenlerde de görülüyor
Kayseri Melikgazi'den işitme engelliler için etkinlik
04.12.2025 - Perşembe 06:36
Kayseri Melikgazi Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, işitme engelli bireyler için Erciyes’te anlamlı bir etkinlik düzenledi.
KAYSERİ (İGFA) - Melikgazi Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte engelli bireyler, Kayseri’nin turizm merkezi Erciyes Dağı’nın keyfini çıkardılar.
Özel gereksinimli bireylere özel çalışma ve sosyal aktiviteleri hayata geçiren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Engelli bireylerimizin farkında ve her zaman yanındayız. Bugüne özel onlar için önemli bir etkinlik gerçekleştirdik. Özel gereksinimli bireylerimizle Melikgazi’mizin marka projelerini gezdiğimiz sırada, şehrimizin gözbebeği Erciyes Dağı’nı görmek istediler.
Biz de bu taleplerini böyle anlamlı bir günde yerine getirerek farkındalık oluşturmak istedik. Melikgazi Belediyesi olarak engellerin farkında ve engelli bireylerimizin her zaman yanındayız. Özel gereksinimli bireylerimize yönelik hizmetlerimizle onların ve yakınlarının hayatlarını biraz daha kolaylaştırmak için çaba gösteriyoruz. Özel gereksinimli kardeşlerimize selamlarımı iletiyor; Cenab-ı Allah’tan sağlık, huzur diliyorum.” dedi.
Trabzon Of’ta Adalet Sarayı temeli atıldı
Malatya’da ‘Pusuda’ tiyatro oyunu beğeni topladı
Denizli'de Kadın Meclisi’nden anlamlı buluşma
Ankara'da bir haftada bin 20 aranan kişi yakalandı
Bursa İnegöl'de güvenli park sayısı 43'e yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadının temsiliyet oranını artırdık
Sakarya'da Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm hızlandı
Bursa İnegöl’de Başkan Taban gençlerle bir arada
“Kuru fasulye krizi” iddialarına yalanlama
Gebze'den 10 tır Sudan'a uğurlandı