Pod mod kit

17.11.2019 - Pazar 07:04

Buhar keyfini gün boyu zahmetsizce kullanabilmeniz için eski büyük sistemler yerine Pod mod kitler ile geliştirildi. Bunun en yeni örneklerinden Vapefly Jester pod sistemi buhar keyfini çıkarmanın iki yolunu ilk sunanlardan biridir tekrar yapılandırılabilir güverte ve değiştirilebilir coiller.

Jester Pod Sisteminden, son birkaç yılda birçok kartuş sisteminde, pek çok nedenden ötürü özellikle de bir çekilişi sıkıyorlardı ya da coiller çok hızlı bir şekilde yanıyordu. Pod sistemler arasında Aspire Breeze 2 ve Smok Nord gibi çok tercih edilen cihazlar gibi jester podda Nasty salt likit kullanımda oldukça iyi verim sağlamaktadır.

Jester ve Smoant Pasito ile birlikte, hem değiştirilebilir 0,5ohm mesh bobinli yeniden doldurulabilir bir kartuş hem de yeniden oluşturulabilir bir güverteye sahip bir kartuş sunar. Bu ya kendi bobinlerinizi yapmanıza ya da oradaki önceden hazırlanmış mükemmel bobinlerin bazılarından yararlanmanıza olanak tanır. Vapefly, başlamanız için bir kaç 1.0ohm bobin bile içeriyor.

Her kartuş kolay ve rahat bir doldurma özelliğine sahiptir, Vapefly jester 2 ml sıvı kapasitesine sahiptir, akü 3 güç seviyesine sahip iyi bir 1000mAh'tır ve 7 farklı tuhaf ve düz tasarım arasından seçim yapabilirsiniz.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.