Adıyaman’da, seyir halinde olan motosiklete hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
ADIYAMAN (İGFA)- Edinilen bilgilere göre; Altınşehir mahallesi Gökkuşağı Caddesi istikametinden Kazandede Caddesi istikametine gitmekte olan S.A idaresindeki 02 AAE 779 plakalı motosiklet, seyir halinde olduğu esnada kontrolü kaybeden S.A motosikleti devirdi.
Olayda motosiklet sürücüsü S.A ile motosiklette bulunan oğlu B.A hafif yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince bilinci kapalı olan S.A yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
GÜNDEM
18 Mayıs 2022SPOR
18 Mayıs 2022GÜNDEM
18 Mayıs 2022SPOR
18 Mayıs 2022SPOR
18 Mayıs 2022GÜNDEM
18 Mayıs 2022GÜNDEM
18 Mayıs 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.