Bursa İnegöl Hayvan Pazarı'nda kurban hazırlıkları başladı
Bursa Büyükşehir'den 23 Nisan'a coşkulu hazırlık
13.04.2022 - Çarşamba 08:03
Bursa Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs sebebiyle 2 senedir 23 Nisan coşkusunu tam anlamıyla yaşamayan ilkokul öğrencileri için bu sene doyasıya eğlenebilecekleri bir program organize etti.
BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ temalı programda; çocuk sineması gösterimi, sanat atölyeleri, drama atölyesi, resim atölyesi ve müzik dinletileri gibi faaliyetlerle yüzlerce çocuk aynı ortamda keyifli vakit geçirmek imkanı bulacak.
‘Büyükşehir Çocuk ve Sanat Etkinlikleri’ kapsamında 19-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak programlara ilk ve orta öğretim düzeyinde yaklaşık 350 öğrencinin katılması beklenirken, çocukların 23 Nisan’ı bu sene şenlik havasında kutlaması hedefleniyor.

ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde
Manisa'da veri temelli çevre yönetiminde yeni dönem
Vakıflar Kanunu'nda kapsamlı değişiklik!
Kocaeli ray filosunu 28'e yükseltti