Turistik Rusya Vizesi

31.01.2019 - Perşembe 13:44

Turistik Rusya Vizesi en ekonomik vizeler arasındadır. Rusya’yı dünya gözüyle görmek, tarihi yerleri gezmek ve yeni bir maceraya atılmak isteyen kişiler tarafından tercih edilebileceği gibi sadece bir şehri yaşamak isteyen kişiler tarafından da tercih edilebilir. Soğuğun ve kasvetin hüküm sürdüğü ve birçok ünlü edebiyatçının yaşadığı toprakları görmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Acentemiz 12 yılık tecrübesi 24 kişilik uzman kadrosuyla Rusya vize başvuru işlemlerinizi en hızlı ve en güvenilir şekilde halletmeye devam ediyor. Daha detaylı bilgi için çağrı merkezlerimizi arayarak uzman kadromuzla iletişime geçebilir ve en hızlı şekilde turistik Rusya vizesi başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Turistik Rusya Vize Başvurusu İçin Gerekli Olan Belgeler

Rusya ziyaretinin şimdi tam zamanı, sizlere özel fiyatlardan Rusya vizesi imkanının yararlanmak için acele edin. Bizlere ulaşın hızlı bir şekilde işlemlerinizi başlatıp, onay alalım. Turistik Rusya vizesi için gerekli olan belgeler ise şu şekildedir:

  • Rusya Federasyonu ziyaretinizde konaklayacağınız otel rezervasyonunun fotokopisi
  • 2 adet biotmetrik fotoğraf
  • 8 ay geçerliliği bulunan pasaportunuz
  • Ev adresiniz, cep telefonunuzun (İletişim bilgileriniz)
  • Türkiye de çalışmakta olduğunuz iş yeri bilgileriniz.

Bu bilgileri acentemize ulaştırdığınız andan itibaren vize başvuru işlemlerinizi başlatıyoruz. Hızlı bir şekilde anlaşmalı olduğumuz İstanbul Rusya Başkonsolosluğu ile iletişime geçerek süreç boyunca, onay aldığınızda sizleri bilgilendiriyoruz. 2 Günde Rusya vizesi fırsatından yararlanmak için bizi arayın.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.