İmplant Fiyatları

09.01.2019 - Çarşamba 13:14

Diş tedavisinin en önemli yapı taşlarından birisi olan implant tedavisi eskisinden de sağlam dişlere sahip olabilmeniz için  implant fiyatları ile de en yaygın olarak uygulanan yöntemlerden birisidir.

Ağız ve diş sağlığı konusunda gerekli tedbirlerin alınmaması, çürük dişlerin zamanında tedavi edilmemesi, genetik nedenler ya da farklı birçok nedenden dolayı implant tedavisi uygulanmaktadır. Sağlamlığı ve kullanışlı olması ile bilinen implant tedavisinin yapılması ile birlikte eksik dişlerin yerine yenileri yerleştirilmiş olmaktadır. Uygulanan tedavilerle ilgili detaylı bilgi için www.pourdent.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

İmplant Tedavisinin İyileşmesi Ne Kadar Sürer?

Yapılacak olan implant tedavisi hastanın durumuna göre değişkenlik gösterse de implant tedavisi ve iyileşme süresi yaklaşık olarak 6 hafta ile 3 ay arasında değişmektedir. Süreyi belirleyen en önemli faktör, kökün yerleştirilecek olan çene kemiğinin durumudur. Zarar görmüş olan çene kemiğine kökün yerleştirilme işlemi yapılamayacağından, yapılsa bile gerektiği kadar sağlam olmayacağından dolayı öncelikli olarak bu kemiğin düzeltilmesi gerekecektir. Bunun dışında hastanın ağız sağlığı ve yapılacak olan tedavinin yapısına göre de tedavinin süresi değişmektedir.

Doğru İmplant Tedavisi

Yıllardır yapmış olduğumuz başarılı uygulamalar sayesinde ağız ve diş sağlığının korunması ve tedavisi için gerekli işlemleri yapabiliyoruz. Alanında uzman doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız sayesinde dişlerinizin eskisinden de sağlam olması için doğru çalışmalar ve tedaviler kliniğimizde kolaylıkla yapılabilmektedir. Kullanılacak malzemelerin kalitelerine ve aynı zamanda uygulamaların yöntemlerine göre farklılık gösteren implant fiyatları mümkün olan en düşük seviyede tutularak istenilen tedaviyi herkesin alabilmesi de sağlanabilmektedir.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.