Türkiye'ye 10 ayda 8,5 milyar dolar değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım
Manisa’da şiir ve kaligrafinin büyüleyici buluşması
12.12.2024 - Perşembe 18:05
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, şair-yazar Orhan Haşim Elmalı’nın hazırladığı “Kalem, Kağıt, Mürekkep ile Şiir Yolculuğu” sergisinin açılışına katıldı.
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hazırlanan Kalem, Kağıt, Mürekkep ile Şiir Yolculuğu adlı sergi, Kültür Merkezi Lale Fuaye’de sanatseverlerle buluştu.
Sergi açılışında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, şair-yazar Orhan Haşim Elmalı, Manisalı şairler ve yazarlar ile birlikte vatandaşlar yer aldı. Eserlerin bulunduğu sergileri inceleyen Başkan Zeyrek, Elmalı’dan eserler hakkında bilgi aldı.

Sergide, Türk edebiyatının unutulmaz isimlerinden Didem Madak, Birhan Keskin, Ülkü Tamer ve Melih Cevdet Anday gibi şair ve yazarların eserleri, kaligrafi sanatıyla yeniden hayat buldu. Kalem, Kağıt, Mürekkep ile Şiir Yolculuğu sergisi ziyaretçiler için şiir ve sanatın birleştiği benzersiz eserleri gözler önüne seriyor. Elmalı, bu özel sergiyle edebiyat ve sanat dünyasına adını yazdırmış eserleri, görsel bir şölenle Manisalıların beğenisine sundu.
Sergi, 12-13 Aralık tarihlerinde Kültür Merkezi Lale Fuaye’de sanatseverleri ağırlayacak.
Altıncı gemimiz hizmette... Türkiye'nin enerji filosu güçleniyor
Makyaj sırları ortaya çıktı
Görkemli düğün mutluluk saçtı
Çayırova'nın potadaki rakibi Göztepe
İzmir Ödemiş'te altyapıda yoğun tempo
Bursa Büyükşehir'den Mudanya sahiline 'değer' proje
Adıyaman'da kaçak sigara operasyonu
Ege'nin 'Bağ Rotaları' uluslararası arenada
AK Parti Keşan'dan Diş Hastanesi ve Uğur Mumcu Caddesi açıklaması
Sakarya Serdivan ulaşıma nefes