ABB'den kurban paylaşma seferberliği
Bingöl’de gazeteciler güçlerini birleştirdi 'Basın Konseyi' kurdu
07.06.2025 - Cumartesi 10:20
Bingöl’de, yerel ve ulusal basında deneyimli gazetecilerin öncülüğünde kurulan Bingöl Basın Konseyi, mesleki dayanışmayı artırmayı ve kentin sosyal-kültürel hayatına katkı sunmayı hedefliyor.
Bingöl Güncel TV / BİNGÖL (İGFA) - Bingöl’de, uzun yıllar yerel ve ulusal basında görev yapan gazeteciler tarafından Bingöl Basın Konseyi kuruldu.
Kurucu başkanlığını Hakim Bayraktar’ın üstlendiği Konsey, basın mensuplarının sosyal ve kültürel yaşamlarını zenginleştirmeyi, meslektaşlar arasında dayanışmayı güçlendirmeyi ve kentte gazetecilik faaliyetlerine değer katmayı amaçladı.
Konsey, basın sektörünün birleştirici gücünü kullanarak Bingöl’ün sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine katkıda bulunmayı planlarken, gazetecilerin mesleki gelişimini desteklemek için eğitim ve etkinlikler düzenleyecek olan Konseyin kurucu yönetim kurulunda Rıdvan Korkulutaş, Ahmet Sayılır, Aziz Önal, Ahmet Boydaş, Muhammet Ali Çiftçi ve Remzi Burulday yer aldı.
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde
Manisa'da veri temelli çevre yönetiminde yeni dönem
Vakıflar Kanunu'nda kapsamlı değişiklik!
Kocaeli ray filosunu 28'e yükseltti