YENGEÇ BURCU

04.02.2020 - Salı 20:44

AŞK : Sence de ilk adımı karşıdan beklemenin modası biraz geçmedi mi ? Bu hafta yıldızlar seni yüreklendirmek için hazır bekliyor. Sen de bir cesaret elini taşın altına koyarsan bu iş oldu gibi gözüküyor yengeç burcu Seviyorsan git konuş, evlenmek istiyorsan teklifi sen et. Beklemek için hayat çok kısa !

PARA: Yıllarca az paraya tamah ettin. Azıcık aşım ağrısız başım mottosuyla ömrünü tükettin. Söylesene sevgili yengeç sen bu dünyaya memur olarak mı geldin? Merkür yıldız evin üzerinde öyle bir etki yaratıyor ki sabit gelirinden kurtulup yaratıcı girişimler yapmak için daha doğru bir zaman olamaz. Ay sonu hesapları geride kaldı sermayenle aklını birleştirip yenilikler peşinde koşma zamanı!

İŞ: Sevgili yengeç, sen kendini göstermedikçe patronun, amirin ya da hocanın seni görme ihtimali yok benden söylemesi. Bu hafta Merkür retrosuyla birlikte sen de bir yıldız gibi parlama şansını elde edeceksin. Ancak bu şansı kullanmak yine senin elinde. Beklediğin terfi belki de ilk adımı senden bekliyordur.

SAĞLIK: Kış geldi havalar soğudu, yengeçlerin sorumlulukları arttı. Tüm hastaların baş hemşiresi sevgili yengeç; başkalarının üstünü örterken kendini açıkta bırakma sakın. Sonra kendin gibi bakıcı bulamazsın benden söylemesi. Yoğun tempo ve heyecan dolu bu hafta seni biraz yorabilir. Bağışıklığın düştüğü anda grip kapında bekliyor olacak demedi deme. Kendine dikkat etmelisin yengeç burcu

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.