Büyükşehir’den Kocaeli genelinde hummalı çalışma
Simge kazanacak…
12.03.2022 - Cumartesi 07:15
Simge, 2022 yılının yazı için anlaşmalarını yaptı.
İSTANBUL (İGFA)- "Mış mış", "Üzülmedin mi”, “Prens ve Prenses”, “Yankı”, 'Ben bazen”, “Öpücem”, “Yalnız Başına”, “Sevmek Yüzünden” gibi birçok şarkısıyla liste başı olan Simge yaz konseri takvimini doldurdu. Ünlü şarkıcı Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos ayları için anlaşmalarını yaptı, yazı sahnede geçirecek.
Yaz için şimdiden 30 konser anlaşmasını yapan Simge önceki akşam sevenlerine İstanbul Jolly Joker Kıyı sahnesinde unutulmaz bir konser verdi. Simge sahne öncesi basın mensupları ile bir araya gelerek sorularını cevapladı. Simge muhabirlerin, “Bu tempoya nasıl ayak uyduracaksınız?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Doğru beslenerek, planlı yaşayarak üstesinden geleceğim. En önemlisi işimi aşkla yaptığım için problem olmayacak.”
İstanbul Jolly Joker Kıyı sahnesinde giydiği derin yırtmaçlı elbisesiyle sosyal medyanın gündemine oturan Simge enerji dolu haliyle dikkat çekti.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde