Nevşehir Belediyesi'nden asfalt çalışması
Pembe Kâbus Rüya Oldu: Bir Single Bir Düet!
14.09.2022 - Çarşamba 01:54
Bu yazın başında, sözü ve müziğini birlikte yazdığı Şehinşah ile Taktik isimli tekliye düet yapan Ebru Keskin, yakın zamanda Alo ile sevenlerine unutulmaz bir yaz armağan etti.
"Hayatım boyunca pembeden nefret ettim."
Son dönemde "pembe" saçlarıyla dikkat çeken sanatçı, yeni tarzına ve yüz binlerce insanın merakla bekleyip coşkuyla dinlediği Alo şarkısına ilham veren gerçeği en sonunda itiraf etti: İhanet!
Geçtiğimiz yıl düzenlenen Altın Medya Ödüllerinde Hey Mama ile "Yılın En İyi Yabancı Şarkısı" ödülüne layık görülen güzel müzisyen, yaşadığı son ilişkisindeki kırılma noktasını müziğe dönüştürdü.
"Banyosunda başka bir kadına ait pembe bir eşya buldum."
İhanet her insanda yara açar... Kimileri o yaranın kapanmasını beklerken Ebru Keskin harekete geçmeyi tercih eder ve aşk önce acıya, sonra sanata dönüşür.
Eski defteri çoktan kapatan Ebru Keskin için son hamle saçını pembeye boyatmak olur. Bu sayede yalnızca saçının değil, yüreğinde nefret uyandıran karanlık hislerin de rengini değiştirmeyi başarır.
"Şeffaf mutluluğu çok özledim: Düşüncesiz bir tebessümü ve gerçek samimiyeti..." Ve dikkat! Ebru Keskin'in hasretini gidermek isteyenler için adresler belli: @ebrumusiq ve netd müzik.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde