Mansia Saruhanlı üreticilere kasaları teslim edildi
Ankara'da miting gibi konser! Haluk Levent Polatlılıları coşturdu
15.09.2022 - Perşembe 08:12
ANKARA (İGFA) - Sakarya Meydan Muharebesi’nin 101’inci yılı kutlamaları kapsamında çeşitli etkinlik ve organizasyonlar düzenleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, son olarak Polatlı’da Haluk Levent konseri düzenledi.
Polatlı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen açık hava konserinde, 7’den 70’e binlerce vatandaş zafer coşkusu yaşadı.

HALUK LEVENT: “BUGÜN BURADA OLUŞUMUN BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ANLAMI VAR”
Konsere; Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ile ABB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Bozkurt da katıldı. Haluk Levent’i dinlemek isteyen Başkentliler, Cumhuriyet Meydanı’nı tamamen doldurdu. Görsel şölene dönüşen konsere Polatlılı vatandaşlar evlerinin balkonlarından da eşlik etti.

Sesi ve performansıyla hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşatan Haluk Levent, düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:
“Burası benim için çok önemli buraya 10 km ileride Sakarya Köyü dediğimiz o ırmağın geçtiği yerde 100 yıl kadar önce bir savaş vardı. Türkiye’de yaşayanlar Sakarya Meydan Muharebesi’ni Sakarya şehrinde zannediyor. Ben yıllar önce dayımdan dinlerken bunu orada öğrenmiştim. Benim rahmetli Diyap dedemin burada iki kardeşi biri Yunus, biri Ahmet Gani… Yunus’un mermi bacağına saplanıyor, 38 sene mermi ile yaşıyor ve gazi oluyor. Ahmet Gani ise burada maalesef şehit düşüyor. Bu topraklarda benim dedemin kardeşleri yatıyor. Onun için buranın benim için anlamı büyük. Polatlı’da bugün burada oluşumun benim için çok büyük bir anlamı var.”
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde