Genel Başkan Ünal, üyeleriyle buluşup yeni üyelerine rozet taktı
Alişan: "Benim için yaz mevsimleri yaz gibi olmayacak"
28.03.2022 - Pazartesi 10:12
İzmir’in yeni eğlence mekanlarından Hovarda İzmir’de sahne alan Alişan, sahne sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.
İZMRİ (İGFA)- İzmir'in yeni eğlence mekanlarından Hovarda İzmir’de sahne alan Alişan, İzmirlilere keyifli bir gece yaşattı. "Uzun zaman oldu İzmir’e gelmeyeli. İzmir benim için çok önemli. Var Ya şarkımı bulduğum yerdir. Son İzmir Fuarı'na katılacaktık. 99 depremi oldu. Bir daha da zaten fuar olmadı" diyen Alişan, İzmir'in kendisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alişan "Yaz için planlarınız var mı?" sorusuna "Tabi ki yazın yeni şarkım çıkacak. Birçok konser vereceğim ama bu yaz benim için hiç kolay geçmeyecek. Geçen sene bütün yaz hastanedeydik sonra kardeşim vefat etti. Yaz mevsimleri bundan sonra benim için çok yaz gibi olmayacak artık" yanıtını verdi. Alişan kardeşi için bir vakıf kurduğunu ve yaz sonu faaliyetlere başlayacağını da belirtti.

"BURAK FENERBAHÇE'DE OYNAMAKA İSTİYOR"
Çocuklarınızın ileride hangi mesleği seçmesini istersiniz, sorusuna da "Çocuklarım ne iş yapmak isterlerse desteklerim. Burak futbolcu olmak istiyor. Ne olmak istiyorsun diye sorunca "Fenerbahçe'de futbolcu olmak istiyorum" diyor yanıtını verdi.
Eşiyle hakkında çıkan olumsuz haberlerle ilgili de "İşinde başarılıysan değil başarısızsan haber yapılıyor. Aile hayatında da her şey güzel giderken değil olumsuzken insanların ilgisini çekiyor" dedi.
İletişim Başkanlığı’ndan 'kültürel miras' vurgusu
Beyaz perdede haftanın yeni filmleri
Konya’da Başkan Kılca vatandaşlarla buluştu
Gaziantep’te trafiğe rahat nefes aldıracak proje
İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Gölbaşı'dan uluslararası öğrencilere 'Kamu Diplomasisi ve Medya' dersi
HSK heyetinden Osmaniye Adliyesi'ne üst düzey ziyaret
AntalyaDA Gov4GreenMed projesiyle hibe desteği kazandı
Kırık Tüneli Projesi bölge ulaşımına nefes olacak
Kocaeli'de yüzme bilmeyen kalmasın projesi sürüyor
Bursa Nilüfer'de yeni yıl coşkusu ayın 19'unda başlıyor