‘Karaburun Kaymakamı haberlerine erişim engeli’ne yapılan itiraz kabul edildi!
Zabıta gelişim eğitimi Kocaeli'de gerçekleştirildi
06.03.2022 - Pazar 16:48
Büyükşehir Belediyesi ve Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle, Zabıta Dairesi Başkanlığında görev yapan personele gelişim programı düzenlendi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle, Zabıta Dairesi Başkanlığında görev yapan personele “Zabıta Gelişim” konulu eğitim programı düzenlendi.
SAKARYA VE İLÇE BELEDİYELERDEN KATILIM
Zabıta hizmetlerinden memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ve zabıta personelinin sahada yaşadıkları sıkıntıları en aza indirmeyi amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle “Zabıta Gelişim Eğitim Programı '' düzenledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2 günlük programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde görevli personel katıldı.
EĞİTİM KONULARI
Eğitmen Saadettin Özyazıcı tarafından gerçekleştirilen eğitimde Güncellenen Belediye Zabıta Yönetmeliği ve Görevde Yükselme Esasları, İşyeri Denetimleri, Mühürleme ve Ceza Uygulamaları, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu ve Uygulamaları ile 1608 Sayılı Kanun ve Belediye Emir ve Yasakları Uygulamaları işlendi.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde