Anıt Sayaç'a "Yakından Bakınca": Kadın Cinayetlerine Dijital Bir Anıt
Yenişehir Belediyesinden Aşık Veysel’i anma programı
16.03.2022 - Çarşamba 00:06
Mersin Yenişehir Belediyesi, Halk Ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu’nun vefatının 49’uncu yıldönümü nedeniyle anma programı düzenleyecek. Türk Halk Müziği'nin usta ismi İsmail Hakkı Demircioğlu ve Türk Halk Müziği sanatçısı Özlem Taner katılımıyla yapılacak anma programı Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşecek.
21 Mart 1973 yılında yaşamını yitiren, âşıklık geleneğinin en önemli temsilcilerinden Aşık Veysel Şatıroğlu, Yenişehir’de türkülerle anılacak. "Uzun ince bir yoldayım", "Dostlar beni hatırlasın", ve "Güzelliğin on para etmez" gibi eserleriyle iz bırakan Aşık Veysel’i anma programı 21 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de yapılacak.
Anma programında Türk Halk Müziği’nin iki önemli ismi İsmail Hakkı Demircioğlu ve Özlem Taner sahne alacak. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, tüm vatandaşları anma programına davet etti.
Yenişehir Belediyesi daha önce Cem Karaca, Barış Manço ve Ruhi Su’yu anma konserleri de düzenlemişti.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Kerem INC, Genç Dinleyicilerin Favori Rapçilerinden Biri Haline Geldi
Locella, Eşarp ve Şal Modelleri ile Tesettür Modasında Yeni Bir Çağ Başlatıyor
Parshey ile Kendi Tarzını Oluştur: Baskıdan Üretime Tam Hizmet
Güvenli ve Esnek PDKS Çözümleri
Hidrojel Diz Tedavisi ile Diz Ağrılarında Ameliyatsız Çözüm
Fikri Mülkiyet Hukuku Nedir
Video Prodüksiyon Ajansı
PS5 HDMI Soketi Arızalandıysa Çözüm Basit: Profesyonel TMS Servis Onarımı
TMS Tedavisi ile Beyin Dengesini Yeniden Kurun