KOMEK’te yeni dönem kayıtları başladı
Uyuşturucu tacirlerine Mavi Vatan'da da geçit yok! Sahil Güvenlik'ten Mavi Vatan'da büyük darbe
23.09.2025 - Salı 06:35
Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kırklareli Demirköy Karanlıkdere sahilinde devriye sırasında bir deniz scooterinde 114 kg uyuşturucu madde yakaladı. Yabancı uyruklu 1 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Mavi Vatan'da uyuşturucu tacirlerine geçit yok" dedi.
ANKARA (İGFA) - Sahil Güvenlik Komutanlığı, Mavi Vatan'da uyuşturucu tacirlerine karşı amansız mücadelesine bir darbe daha indirdi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından paylaşılan operasyona göre, Kırklareli'nin Demirköy ilçesi Karanlıkdere sahilinde, Sahil Güvenlik Kolluk Destek Timi (Demirköy/Koldestim) ekipleri devriye faaliyeti sırasında bir deniz scooterinde arama yaptı. Araştırmada, 6 çantada 53 kg skunk ile 61 kg toz esrarın olduğu toplam 114 kg uyuşturucu madde ele geçirildi.
Olay sırasında yabancı uyruklu 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Bakan Yerlikaya, Kırklareli Valisi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nı tebrik ederken, "Karada Jandarma ve Polisimiz, Mavi Vatan'da Sahil Güvenliğimiz ile suç ve suçlularla mücadelemize kararlılıkla devam ediyoruz" diyerek koordineli operasyonların süreceğinin altını çizdi.
CGTN: Çin-Avrupa ilişkileri: Gelecek 50 yılı şekillendirmek
İletişim Başkanlığı’ndan 'kültürel miras' vurgusu
Beyaz perdede haftanın yeni filmleri
Konya’da Başkan Kılca vatandaşlarla buluştu
Gaziantep’te trafiğe rahat nefes aldıracak proje
İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Gölbaşı'dan uluslararası öğrencilere 'Kamu Diplomasisi ve Medya' dersi
HSK heyetinden Osmaniye Adliyesi'ne üst düzey ziyaret
AntalyaDA Gov4GreenMed projesiyle hibe desteği kazandı
Kırık Tüneli Projesi bölge ulaşımına nefes olacak
Kocaeli'de yüzme bilmeyen kalmasın projesi sürüyor