Uluslararası Halikarnassos Bodrum Müzik Sona Eriyor
Sınır Tanımayan Renkler CRR Fuaye’de!
12.04.2022 - Salı 00:27
Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR) fuaye alanı, sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ressam Barış Köksal’ın, genellikle tek tonun hakim olduğu, izleyiciyi katmanlar arasında yolculuğa çıkaran çalışmalarından oluşan ikinci kişisel sergisi “Sınırlar”, 15 Mayıs’a kadar CRRfuaye’de görülebilir.
Barış Köksal’ın tuvalin belirlediği sınırın dışına çıkmaya, çerçeveye taşan özgürlük talebini yansıtmaya odaklandığı 18 akrilik çalışması izleyici üç boyutlu dünyaya davet ediyor. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nden mezun olan sanatçının enstrüman ve mobilya tasarımı konusunda da deneyimleri bulunuyor. CRRfuaye, sanatçının resimle sonuçlanan yolculuğunun yeni durağı.
CRR, dünyaca ünlü sanatçıları ağırlayan bir konser salonu olmanın ötesine geçerek İstanbullulara çok katmanlı bir sanat deneyimi sunmayı hedefliyor. CRRfuaye’deki düzenli sergilerle konser izleyicilerinin farklı disiplinlerden eserler ile buluşmasını sağlamayı amaçlanıyor.
CRR fuaye alanı aynı zamanda programlı etkinlikler öncesinde seyircilerini “Ters Köşe” konseptiyle, konservatuar öğrencilerinin gerçekleştirdiği farklı tarzlardaki mini konserlerle buluşturuyor. Fuaye alanı bunların yanı sıra, izleyicilerini konserlerle ilgili bilgilendirici sohbetler ve farklı disiplinler ile müzik arasında köprüler kuran söyleşilere davet ediyor.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde