Sakaryalı karateciler madalyaları topladı
PKK terör örgütü roketle Gaziantep'e saldırdı: 3 ölü, 10 yaralı
21.11.2022 - Pazartesi 10:11
YPG/PKK terör örgütü tarafından Gaziantep'e 5 roket atıldı. Saldırıda roketler bir ilköğretim okulu ve iki ev ile Karkamış Sınır Kapısı yakınındaki bir tıra isabet etti. Roket saldırılarında 3 vatandaş hayatını kaybederken, 2'si ağır 10 kişi yaralandı.
GAZİANTEP (İGFA) - YPG/PKK terör örgütü tarafından Gaziantep'e 5 roket atıldı. Saldırıda roketler Kocatepe İlköğretim Okulu ve iki ev ile Karkamış Sınır Kapısı yakınındaki bir tıra isabet etti. Roket saldırılarında 3 vatandaş hayatını kaybederken, 2'si ağır 10 kişi yaralandı.
Gaziantep Valisi Davut Gül, yaşanan terör saldırısıyla ilgili, "Terör örgütü tarafından Fırat’ın doğusundan Karkamış ilçe merkezine 5 adat havan/roket atılmıştır. Sivil yerleşim merkezlerine isabet eden saldırıda; 2 hemşehrimiz vefat etmiştir. 2’si ağır olmak üzere 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Ayrıntılı bilgi daha sonra paylaşılacaktır" paylaşımını yaptı.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde