Zincir marketlere karşı Perakende Yasası bir an önce çıkmalı
Osman Gazi'yi Anma ve Bilecik Tanıtım Şenlikleri İstanbul’da yapıldı
19.09.2022 - Pazartesi 06:21
İstanbul Bilecikliler Derneği tarafından geleneksel Osmanlı Devleti'nin Kurucusu 32. Osman Gazi'yi Anma ve Bilecik Tanıtım Şenlikleri İstanbul’da yapıldı.
Tuzla Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı ve mesire alanında gerçekleşen programda Bilecik yöresine özgün ürünlerin tanıtımı yapılırken, Osman Gazi'yi Anma ve Bilecik Tanıtım Şenliklerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, İstanbul’da yaşayan Bilecikliler ve Bilecik’ten ve İlçelerinden birçok davetli katıldı.
Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, “Kültür ve Turizm Bakanlığımız katkılarıyla ve Hemşehrimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez beylerin teşrifleriyle düzenlenen "Osmanlı Devleti'nin Kurucusu Osman Gazi'yi Anma ve Bilecik Tanıtım Şenlikleri" ne Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak katılım sağladık. Kadim şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerini, Şehrimizin mimarlarının tanıtımına katkı sağlayan, hemşehrilik bilincini aşılayan, şehrimizin yöresel değerlerinin markalaşmasına katkı sağlayan bu güzel organizasyonda emeği geçen Başta İstanbul Bilecikliler Derneği başkanı Faruk Şahin ve kıymetli yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere katılım sağlayan tüm protokolümüze ve Bilecikli hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Vakıflar Kanunu'nda kapsamlı değişiklik!
Kocaeli ray filosunu 28'e yükseltti
Ankara UNESCO öğrenen şehirler listesinde
Başkan Büyükakın: Vatman olmak isteyen kadınlara kapımız açık
İzmir Öğretmen Akademileri’nden kültür dolu etkinlik
Sakarya Metrobüs Hattı’nda yeni gelişme
Eskişehir’de Klarinet Konçertosu’nun dünya prömiyeri
Mudanya'da özel gereksinimli bireyler için pasta kesildi
Antalya’da Mola Evleri destek olmaya devam ediyor
Trabzon Of’ta Adalet Sarayı temeli atıldı