Trevor Thompson TOFAŞ'ta
Nevşehir Kültür Yolu Festivali’nde Ferhat Göçer coşkusu
10.08.2024 - Cumartesi 10:51
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin altıncı gününde sahne alan sevilen sanatçı Ferhat Göçer, şarkılarını on binlerce hayranıyla hep bir ağızdan söyledi.
NEVŞEHİR (İGFA) - Nevşehir Kültür Yolu Festivali kapsamında Göreme Festival Alanı’nda kurulan sahnede konser veren Ferhat Göçer on binlerce müziksevere unutulmaz anlar yaşattı. Göçer konserde; Yastayım, Unutmuş Çoktan, Ayrılsak Ölürüz Biz, Sorarlarsa gibi sevilen şarkılarıyla beraber farklı sanatçıların eserlerinden oluşan geniş repertuvarıyla büyük alkış aldı. Sanatçı Nevşehir’e özel olarak söz ve müziği halk ozanı Refik Başaran’a ait Şen Olasın Ürgüp türküsünü de seslendirdi.
Göçer, konserin ilerleyen saatlerinde olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden sporculara teşekkür etmek amacıyla izleyicilere; "Hep beraber Yusuf Dikeç selamı yapalım mı?" diyerek Yusuf Dikeç duruşu gerçekleştirdi.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde