İYİ Parti Kayseri bürokrasiyi 'Organize' edecek
Nevşehir Belediyesi'nden üst yapı çalışması tam gaz
23.08.2022 - Salı 05:36
Nevşehir Belediyesi tarafından altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde üstyapı çalışmaları başladı. Sıcak asfalt ile kaplanacak olan caddenin yaya kaldırımları da yenilenecek.
Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince Borsa Kavşağı’ndan başlayarak Hayvan Pazarı’na kadar uzanan Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde bir süre önce başlayan altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı.
Çalışmalar çerçevesinde yoğun bir yerleşimin olduğu cadde boyunca eski asbestli borularla kaplı içme suyu hattı tamamen yenilendi. Borulardan kaynaklı su arızalarının önüne geçecek çalışma ile birlikte yeni nesil polietilen borularla güçlendirilen içme suyu hattı ile birlikte kanalizasyon hattı da yenilendi.
Cadde boyunca geçtiğimiz yıllarda özellikle sağanak yağışlarda yaşanan su birikintilerini ve su baskınlarını önlemek için ilk kez yağmur suyu drenaj hatlarının da döşendiği cadde de sıcak asfalt serimi için hazırlıklar başladı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilk olarak PMT serimi yapılacak olan Dr. Sadık Ahmet Caddesi hafta içerisinde sıcak asfalt konforu ile buluşturularak yeniden araç trafiğine açılacak.
Sakarya'da Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm hızlandı
Bursa İnegöl’de Başkan Taban gençlerle bir arada
“Kuru fasulye krizi” iddialarına yalanlama
Gebze'den 10 tır Sudan'a uğurlandı
CGTN: Çin-Avrupa ilişkileri: Gelecek 50 yılı şekillendirmek
İletişim Başkanlığı’ndan 'kültürel miras' vurgusu
Beyaz perdede haftanın yeni filmleri
Konya’da Başkan Kılca vatandaşlarla buluştu
Gaziantep’te trafiğe rahat nefes aldıracak proje
İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Gölbaşı'dan uluslararası öğrencilere 'Kamu Diplomasisi ve Medya' dersi