Kilis Abdi Bulut Spor Merkezi açıldı
Minik öğrencilerin Resimleri Turizm Haftası'nda sergilendi
16.04.2022 - Cumartesi 01:39
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim yuvalarından Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nin minik öğrencilerinin Turizm Haftası konulu resimleri sergiyle beğeniye sunuldu. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, Sart harabeleri, Ağlayan Kaya gibi Manisa'nın simgelerini resmeden öğrenciler, tek tek resimlerini anlattı.
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitim gören minik öğrenciler 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla Resim Öğretmeni Senem Açıkgöz önderliğinde yaptıkları resimleri sergide beğeniye sundu.
Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde yer alan serginin açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Turizm Şube Müdürü Seyrani Kandemir, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Sorumlusu Serap Gücüyen, öğretmenler ve veliler katıldı. Daire Başkanı Fırat Özcan ve öğrenciler açılış kurdelesini birlikte kesmelerinin ardından, sergide yer alan resimleri incelediler. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, Sart harabeleri, Ağlayan Kaya gibi Manisa'nın simgelerini resmeden öğrenciler, tek tek resimlerini anlattı.
Bursa Osmangazi'de Saadet Partili kadınlardan 5 Aralık açıklaması
Gölcük’te Dünya Kadın Hakları Günü kutlaması
Bursa'da özel çocuklar bilimle buluştu
İzmit Körfezi temizlik projesi Türkiye'ye örnek oluyor... Körfez dip çamuru temizliği ile canlanıyor
Oyun gibi gözükse de gerçekte siber casusluk!
EİB'den Kasım'da 1,5 milyar dolarlık ihracat
TEMA'dan 'toprak' vurgusu! Kentleşme, tarım topraklarını yok ediyor
Konya'da 'Altın Dokunuşlar' buluşması
Futbolda bahis operasyonu derinleşiyor! İstanbul ve 16 ilde 35 gözaltı!
Üreten Engelliler Merkezi, Maltepeli öğrencileri konuk etti