Engelliler polis oldu
Manavgat Emek'te yağmur suyu sorununa kalıcı çözüm
05.04.2022 - Salı 22:42
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesi Emek Mahallesi 3030., 3032. ve 3034. Sokaklarda yağmursuyu drenaj çalışması yapıyor. Yeni drenaj hatlarıyla yoğun yağışlarda yaşanan sorunlar çözüme kavuşacak.
Manavgat Emek Mahallesi’nde her yağmurun ardından sıkıntı yaşanan 3030., 3032. ve 3034. sokaklarda yağmur suyu drenaj çalışması başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine başlatılan çalışma ile Emek Mahallesi’nde yaşanan yağmur suyu sorunu kalıcı çözüme kavuşacak.
VATANDAŞ MEMNUN
Çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren Emek Mahalle Muhtarı Önder Can,
“Vatandaşlarımız her yağmurda sıkıntı yaşıyordu biz de duyarsız kalmadık. Bugüne kadar çözülemeyen bu sorun bu dönemde çözülüyor. Başkanımız bize söz vermişti. Sözünde durdu. Muhittin Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi. Mahalle sakini Hacı Varol da 2016’dan bu yana sorun olduğunu belirterek çalışmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde