Birimler Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi
Kütahya gençlerinin yanında olmaya devam ediyor
15.04.2022 - Cuma 00:57
Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanı Gözdenur Tilki, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arabacı ile birlikte, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a nezaket ziyaretinde bulundu.
KÜTAHYA (İGFA) Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı, makamında ziyaret eden Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanı Gözdenur Tilki, yönetim kurulu üyeleri ve Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arabacı yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanı Tilki, Başkan Işık’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, yapılacak ortak çalışmaların faydalı olacağını ifade etti.
Başkan Işık, yapılacak olan iş birlikteliğine belediye olarak destek vermeye hazır olduklarını belirterek, yapılan ziyaret için gençlere ve Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arabacı’ya teşekkür etti.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde