Boğaziçi Triatlonu yarın gerçekleştirilecek
Kurtuluşun 100. yılında İzmir Maratonu’na rekor başvuru
10.09.2022 - Cumartesi 22:33
İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin kurtuluşunun 100. yılı için düzenlediği etkinlikleri Uluslararası 9 Eylül İzmir Yarı Maratonu'yla sürdürüyor. 11 Eylül Pazar günü 10. kez koşulacak maratona 3 bin kişi katılacak. Böylelikle Maraton düzenlendiği ilk yıldan bu yana en yüksek katılımcı sayısına ulaşmış olacak.
Yarı Maraton, Cumhuriyet Meydanı - İnciraltı - Cumhuriyet Meydanı güzergahında koşulacak. Yarışın startı saat 07.00’de verilecek. Ödül töreni ise saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak. Yarışma günü göğüs numarası ve koşu tişörtü dağıtımı yapılmayacak. Kitler, bugün (10 Eylül) Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'ndaki Buz Sporları Salonu'nda 20.00’ye kadar alınabilecek.
Koşunun sonunda genel klasman erkekler ve kadınlar, genel klasman Türk erkek ve kadın sporcuların yanı sıra 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59 ve 60-64 yaş gruplarında ödüller dağıtılacak.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde