BUÜ'de Tokat esintileri sergilendi
Kumru, Büyükşehir ile ışıl ışıl oluyor
12.11.2022 - Cumartesi 14:31
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumru ilçe merkezinde başlatılan aydınlatma çalışmalarıyla Kumru’nun çehresi değişiyor.
ORDU (İGFA) - Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yürüttüğü yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Tarımdan ekonomiye, ulaşımdan alt yapıya önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi kent estetiğine de büyük önem veriyor.
KUMRU’NUN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Bu doğrultuda Kumru ilçesinde çalışma başlatan Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçenin cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern aydınlatmalarla donatıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen çalışmalarla tek konsollu dekoratif aydınlatmalardan oluşan 71 direğin kurulumu devam ediyor.
Şu ana kadar 45 aydınlatma direğinin yapıldığı ilçede geri kalan kısmında kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunulması hedefleniyor.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde