Şehit Polisler törenle anıldı
Kocaeli Dilovası parkları ile güzelleşecek
10.04.2022 - Pazar 07:00
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası ilçesinde vatandaşların çocukları ile huzur içinde zaman geçirebileceği yeşil alan ve parkların sayısını artırıyor.
KOCAELİ (İGFA) - Ulaşımdan çevreye, spordan altyapıya kadar birçok alanda milyonlarca liralık yatırımı hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, devam eden ve planlama aşamasında olan pek çok projeyi daha Kocaelililerin hizmetine sunmak için var gücüyle çalışıyor.
Bu kapsamda pandemiden dolayı uzun bir süre parklara hasret kalan çocuklara yeni oyun alanları kazandıran Büyükşehir, bir yandan da geçmiş yıllarda yapılan ancak zaman içerisinde yoğun kullanım sonucu bakım gereken parkları ise yeniden revize ederek daha donanımlı hale getiriyor.
Bu bağlamda Büyükşehir, Dilovası ilçesine Eynerce Kavşağı Parkı ve köprü manzaralı Seyir Terası ile var olan Adnan Kahveci Parkı’nı sil baştan yenileyip Dilovalıların hizmetine sunacak.
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezine çok yakın bir noktada olması sebebiyle Dilovalıların buluşma noktası olan Adnan Kahveci Parkı’nı sil baştan yeniliyor. Orhangazi Mahallesi’nde toplam 2 bin 550 metrekarelik alanda her şeyiyle yeniden dizayn edilen parkta sert zeminlerin altında yer alacak hasır çelikli beton dökme işlemi ile çevre duvarının klinker tuğlayla yapılan harpuştaları tamamlandı. Ekipler daha önce de 260 m3 taş duvar örmüş, ayrıca 100 metretül taş duvar da inşa etmişti.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde