Kocaelili kuaför Antalya’da birinci oldu
KKTC Meclis Başkanı Zorlu'dan Altay’a ziyaret
05.11.2022 - Cumartesi 09:31
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclis Başkanı Zorlu Töre, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.
KONYA (İGFA) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Meclis Başkanı Zorlu Töre, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.
KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre ve beraberindeki heyet, ilk olarak Büyükşehir Taş Bina’da oluşturulan müzeyi inceleyerek Başkan Altay’dan bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya ile Kıbrıs arasında tarihten gelen güçlü bağlar olduğunu söyledi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki belediyelerle, başkanlığını yaptığı Türk Dünyası Belediyeler Birliği çatısı altında çalıştıklarını da belirten Başkan Altay, karşılıklı gerçekleşen ziyaretler ve iş birliğiyle bağların güçlendiğini söyledi.
KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre ise Dünya Belediyeler Birliği Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Altay’ı tebrik ederek, “Her alanda ilişkilerimizi geliştirmek için gayret gösteriyoruz. Yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Konya’da Başkan Kılca vatandaşlarla buluştu
Gaziantep’te trafiğe rahat nefes aldıracak proje
İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Gölbaşı'dan uluslararası öğrencilere 'Kamu Diplomasisi ve Medya' dersi
HSK heyetinden Osmaniye Adliyesi'ne üst düzey ziyaret
AntalyaDA Gov4GreenMed projesiyle hibe desteği kazandı
Kırık Tüneli Projesi bölge ulaşımına nefes olacak
Kocaeli'de yüzme bilmeyen kalmasın projesi sürüyor
Bursa Nilüfer'de yeni yıl coşkusu ayın 19'unda başlıyor
Akıllı telefon ve bilgisayar kullanımı boyun sağlığını tehdit ediyor
Muğla'dan yürek ısıtan destek