Enerjinin kahramanlarına Komando eğitimi
Kartepe’de kantinler denetleniyor
03.10.2022 - Pazartesi 10:30
Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim Öğretim döneminin açılması ile başladığı okul kantinlerine yönelik denetimlere devam ediyor.
Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri öğrencilerin hijyenik ortamda alış-veriş yapmaları ve sağlıklı ürünlere ulaşması için kantin denetimlerine aralıksız devam ediyor. Öğrencilerin eğitim yuvalarındaki denetimlerde, gıda güvenirliliği ve kantinlerin hijyen kurallarına uygunluğu kontrol ediliyor.
ÇOCUK VE HİJYEN ÖNEMLİ
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın çocuklarla ilgili hassasiyetine denetimleriyle destek verdiklerini belirten Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı “İlçemizde 112 okulumuz var. Bu okullarımızda bulunan bütün kantinlerimizin denetimlerine titizlikle devam ediyoruz. Özellikle hijyen konusuna büyük önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.
GÜVENLİ DENETİM
Kartepe’deki öğrencilerin sağlıklı bir ortamda yiyecek ve içecek tüketmelerini sağlamak için görev yaptıklarını kaydeden Özbayraklı, “Ekiplerimiz, kantinde çalışan personelin kılık kıyafeti, hijyen koşullarına uygunluğunu, kullandıkları materyallerin temizliği, ruhsat kontrolü, satışa uygun olan ve olmayan ürünlerin titizlikle kontrolleri yapılmaktadır” şeklinde konuştu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde