Bursa Osmangazi’de kaçak yapılara geçit yok
İzmir Bergama'nın 2023 yılı bütçesi 533 milyon TL
19.10.2022 - Çarşamba 02:21
İZMİR (İGFA) - Bergama Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclisi, 2023 Mali Yılı Bütçe Tasarısı görüşmeleri başta olmak üzere meclis gündemini görüşmek üzere ikinci kez toplandı.
Gerçekleştirilen meclis ikinci oturumunda bütçe kalemlerini tek tek görüşen Meclis Üyeleri oylarını kullandı. Oylamaya sunulan 533 milyon TL. bütçe denge kararnamesi, belediyeye bağlı birimlerce kullanılmak üzere oy birliği ile kabul edildi.
2023 mali yılı için öngörülen bütçe görüşmeleri ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hakan Koştu, "2022 yılında olduğu gibi 2023 yılı bütçemizi yatırım bütçesi olarak hazırladık. İçerisinde bulunduğumuz yıl gibi 2023 yılında da yatırımlarımıza, hemşehrilerimizin layık olduğu hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Bütçemiz, kadim şehrimiz Bergama'mıza hayırlı olsun" dedi.
Konya’da Başkan Kılca vatandaşlarla buluştu
Gaziantep’te trafiğe rahat nefes aldıracak proje
İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Gölbaşı'dan uluslararası öğrencilere 'Kamu Diplomasisi ve Medya' dersi
HSK heyetinden Osmaniye Adliyesi'ne üst düzey ziyaret
AntalyaDA Gov4GreenMed projesiyle hibe desteği kazandı
Kırık Tüneli Projesi bölge ulaşımına nefes olacak
Kocaeli'de yüzme bilmeyen kalmasın projesi sürüyor
Bursa Nilüfer'de yeni yıl coşkusu ayın 19'unda başlıyor
Akıllı telefon ve bilgisayar kullanımı boyun sağlığını tehdit ediyor
Muğla'dan yürek ısıtan destek