Bodrum Belediyesi'nden kaçakla mücadele seferberliği
Hisseli Harikalar Kumpanyası Muğla'yı fethetti
08.07.2023 - Cumartesi 12:56
Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde gerçekleştirdiği yatırımların yanı sıra kültür aktivitelerine aralıksız devam ediyor.
MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro bölümü tarafından düzenlenen Hisseli Harikalar Kumpanyası Ula’nın Akyaka Mahallesinde izleyiciyle buluştu. Haldun Dormen’in yazdığı müzikal komedinin yönetmenliği Utkan Özüpak yaptı.
Ula’nın Akyaka Mahallesinde sahnelen Hisseli Harikalar Kumpanyası iki perdeden oluştu. Yoğun izleyici kitlesinin izlediği müzikal komedi Anadolu'da turne yapan bir çadır tiyatrosunun assolisti başka bir gazinoya transfer olunca kumpanyanın yeni assolist arayışı ve bir köy ağasının yeni assoliste aşık olmasıyla gelişen olayları konu alıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Bölümü Hisseli Harikalar Kumpanyası müzikalini bu yıl ikinci defa sahneledi.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde