Güzel Kokular

07.01.2020 - Salı 16:45

Güzellik anlayışı tarih boyunca hep değişkenlik göstermiştir. Ayrıca güzellik anlayışı coğrafyadan coğrafyaya, bölgeden bölgeye değişiklik gösterir. Sadece tarihi değil, coğrafyayı da değiştirdiğinizde anlayışlar arasındaki farklılıklar hemen kendini belli eder. Aman ister zaman yolculuğu yapın ister mekan değişikliği değişmeyen bir şey var: Güzelliğe olan ilgi!

Güzel koku , aroma, esans ve parfüm... Bunlar "güzelliğe" giden yolun kaldırım taşları gibi yol boyu dizilirler.

Daha genel bir tabir kullanarak "kozmetik" diyelim ve günümüze dönelim. Tüketim mamulleri arasında en çok rağbet gören kuşkusuz kozmetik ürünlerdir. Neden? Güzelliğe olan ilgiyi hatırlayın! Güzel olanı kim sevmez? Atasözleri, deyimler, şiirler ve daha pek çok yazılmış çizilmiş eserler güzelliği anlatır durur. Keloğlan masallarında bile güzel bir "Ay kız" bulursunuz.

İyi Güzellikler!

Bir caminin önünden geçseniz, esans satan yaşlı bir amca karşınıza çıkabilir. Aroma ve koku hakkında Youtube'ta bir çok içerik izlersiniz. Kullandığı parfümü merak ettiğiniz bir kız yanınızdan geçmiştir.

Nice güzelleştiren otlar, bitki çayları, kürler dinlediniz. Belki, güzellik anlayışınızı zenginleştiren bir yazı okudunuz bugün! Kim bilir? Dahası, burada, işte bu sayfalarda tam da aradığınız şey olabilir! Sizi Opaq Kimya & Kozmetik'in esans, parfüm ve koku üçgeninde keyifli bir gezintiye çıkarmak istiyoruz. Aromalara bakmayı da unutmayın! İyi güzellikler!

 

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.