Ankara Su Tesisatçısı Ne Yapar?
Fenerbahçe Yüksek Divan Başkanı Uğur Dündar oldu
10.04.2022 - Pazar 00:27
Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu üyeleri, başkan seçimi için oylarını kullandı, sayım başladı. Resmi olmayan sonuçlara göre, Uğur Dündar 824, Vefa Küçük 799 oy aldı.
Fenerbahçe camiası, yarınki Galatasaray derbisi öncesinde bugün farklı bir heyecan yaşadı. Yüksek Divan Kurulu’nda üyeler, başkan seçimi için oylarını vermek adına sandık başına gitti. Seçim, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapıldı, toplantı saat 10.00’da başladı.
Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısında oy kullanma işlemi tamamlandı. Kullanılan oyların sayımına başlandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre, Uğur Dündar 824, Vefa Küçük 799 oy aldı, resmi açıklama bekleniyor.

YDK başkan adaylarının açıklamalarının ardından salona gelen Sadettin Saran, oyunu kullandı. Salonda başkan Ali Koç ile görüşen Saran’ın başkana sarılması dikkati çekti. İkili kısa bir süre sohbet etti. Saran daha sonra salonda yer alan YDK üyeleri ile fotoğraf çektirdi.

Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde
Manisa'da veri temelli çevre yönetiminde yeni dönem
Vakıflar Kanunu'nda kapsamlı değişiklik!
Kocaeli ray filosunu 28'e yükseltti
Ankara UNESCO öğrenen şehirler listesinde
Başkan Büyükakın: Vatman olmak isteyen kadınlara kapımız açık
İzmir Öğretmen Akademileri’nden kültür dolu etkinlik