Büyükşehir Başpehlivanları sezona iddialı hazırlanıyor
Doğal Yaşam Parkı'nın 24 sakininin yeni evi Antalya
13.03.2022 - Pazar 09:15
İzmir Doğal Yaşam Parkı’nda doğan 6 türdeki 24 yaban hayvanının yeni yuvası artık Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu yer değişimiyle hem parktaki yaşam kalitesini belli bir seviyede tutmayı hem de diğer illerdeki hayvanat bahçeleriyle dayanışmayı hedefliyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı’nda doğan 6 türdeki 24 yaban hayvanını, talepleri üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ne uğurladı. Bu yer değişimiyle hem parktaki yaşam kalitesini belli bir seviyede tutmayı hem de diğer illerdeki hayvanat bahçeleriyle dayanışmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin vedalaştığı hayvanlar arasında oklu kirpi, burma piton, kapibara, yaban keçisi ve kaplan bulunuyor.
Doğal Yaşam Parkı’ndan diğer belediyelere gönderilen hayvanlar arasında ilk kez bir kaplan da yer aldı. Erkek kaplan henüz 18 aylık.
Erkek vaşak İzmir’e dönecek
Antalya’ya gönderilen hayvanlar arasında erkek vaşak da bulunuyor. Ancak erkek vaşak oradaki dişi vaşak ile çiftleştirildikten ve yavruları doğduktan sonra tekrar İzmir’e getirilecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı geçen günlerde 12 türde 54 yaban hayvanını Uşak Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ne uğurlamıştı.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkiye’nin Nöbetçi Eczaneleri – 7/24 En Yakın Eczane Cebinizde
Opttab – Yapay Zeka Aramalarında Markanı Zirveye Taşı
Sigortabin – Dijital Sigorta Hizmetlerinde Güvenli Adres
GameTable ile Mekânlar Yeni Nesil Oyun Alanına Dönüşüyor
EyMen Vinç – Hatay’da Vinç Kiralamanın Doğru Adresi
Bursa'nın lezzetleri gün yüzüne çıkıyor
Yasemin Adar Spor Salonu Keçiören'de kadınların hizmetinde
Demirtaş’a yeni aile sağlığı merkezi