Bilinçli bireylerin yetişmesinde programlama önemli
Bursa protokolünden Modef Expo’ya ziyaret
07.10.2022 - Cuma 08:00
BURSA (İGFA) - İnegöl Mobilyasının dünya vitrinine çıktığı MODEF Expo 2022 47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı Pazartesi günü kapılarını ziyaretçilerine açmıştı.
Her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuarı Perşembe günü protokol üyeleri de ziyaret etti. Bursa Valisi Yakup Canbolat, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile beraberindeki heyet, MODEF Expo 2022’ye adeta çıkartma yaptı.
Fuar ziyareti sırasında stantları gezerek hem mobilyaları inceleyen hem de fuara ilişkin firma temsilcilerinden bilgi alan protokol üyeleri, zaman zaman fuara gelen ziyaretçilerle de sohbet etti.
İnegöl Mobilyasının yeni sezon ürünleri ve mobilyada trendi belirleyen renk ve modeller, fuarda ilgiyle incelendi. Protokol üyeleri mobilyacılara hayırlı işler dileklerini iletirken, fuarın da ülkemize ve sektöre hayırlı olması dileklerini ilettiler.
Sakarya Metrobüs Hattı’nda yeni gelişme
Eskişehir’de Klarinet Konçertosu’nun dünya prömiyeri
Mudanya'da özel gereksinimli bireyler için pasta kesildi
Antalya’da Mola Evleri destek olmaya devam ediyor
Trabzon Of’ta Adalet Sarayı temeli atıldı
Malatya’da ‘Pusuda’ tiyatro oyunu beğeni topladı
Denizli'de Kadın Meclisi’nden anlamlı buluşma
Ankara'da bir haftada bin 20 aranan kişi yakalandı
Bursa İnegöl'de güvenli park sayısı 43'e yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadının temsiliyet oranını artırdık