CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç: “Depremzedelerin sorunlarına çözüm üretmesi gereken iktidar sorunların asıl kaynağı oldu”
Burhaniye Belediyesi 18 Mart’ta Şehit Ailelerini Unutmadı
20.03.2022 - Pazar 07:33
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Burhaniye'deki şehit aileleri Burhaniye Belediyesi tarafından ziyaret edildi. Belediye adına, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Engin Demir tarafından yapılan ziyaretlerde, şehit ailelerinin istek ve talepleri dinlenerek gerekli işlemler yapıldı.
İlçedeki şehit kabirlerinin düzenleme ve yenileme çalışmalarını yapan Burhaniye Belediyesi bu 18 Mart Şehitleri anma günü münasebetiyle şehit ailelerini de unutmayarak evlerinde ziyaret gerçekleştirdi.
Yapılan ziyarete, Başkan Yardımcısı Murat Yazgan, ailelere içinde çeşitli hediyelerin olduğu paketle birlikte çiçek takdim etti.
Özellikle şehitliklerin düzenlenmesinden yana duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri, her konuda duyarlılık gösteren başta Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’e, Başkan Yardımcısı Murat Yazgan’a teşekkürlerini iletti.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde