Bilgi Güvenliği

19.12.2018 - Çarşamba 19:42

 

Coslat firması olarak bilişim güvenliği alanında eğitimler vermekteyiz. Uluslararası sertifikalara sahip ve alanında tecrübeli kadromuz ile siz değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz. Kadromuz ile projeler üretiyor ve kitaplar yayınlıyoruz. Siz de kaliteli projeler ve eğitimler için www.coslat.com sayfasını ziyaret edebilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz. Yine sitemiz aracılığı ile demo talebinde bulunabilirsiniz.

5651 hotspot ve daha birçok ürüne ulaşmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hakkımızda

Bilgi güvenliği alanında kaliteli hizmetler veren ve profesyonel kadrosu ile müşterilere hizmet veren bir firmayız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını dikkate alıyor ve samimi çözümler üretmeye çalışıyoruz. Sahip olduğumuz bilgi ve teknoloji anlamında ki bütün bilgileri müşterilerimizle paylaşıyoruz. Müşteri odaklı uluslararası bir firma olmayı hedefliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Ürünlerimiz

Dijital ortamda güvenliğinizi en üst seviyede tutmak için size firewall çözümleri sunuyoruz. Giderek daha da karmaşık hale gelen güvenlik tehditlerinden korkmayın. Yeni nesil Coslat Firewall ile Türkçe Web Ara yüzünü siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Detaylı bilgiler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Misafir kayıtlarınızı kolayca yapmak için cisco ise guest portal ürünümüzü sizlere sunuyoruz.

T.C kimlik numaraları ile de kullanıcı girişlerini sağlayabilir ve SMS, sponsor desteklerinden yararlanabilirsiniz. Log server çözümleri ile de 5651 loglama kanununa uygun olarak Elektronik Zaman Damgalı imzalanmış kayıt ile sizi kanuni zorunluluktan kurtarıyoruz. İnternet trafiğinizi detaylı bir şekilde inceleyerek analizler yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.