Pazaryeri Belediyesinde Toplu sözleşme işçinin yüzünü güldürdü
Başkan Taban Bursa İnegöl'de çalışan kadınlarla buluştu
09.03.2022 - Çarşamba 01:06
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında Frigo-Pak firmasında çalışan bayanları ziyaret etti. 300 kadın çalışana ikramda bulunulurken, kadınlar günü de kutlandı.
BURSA (İGFA)- 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde sabah kahvaltı ile başlayıp gün boyu devam eden etkinlikler kapsamında, Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, parti yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte kadın çalışanları da ziyaret etti.
Organize Sanayi Bölgesinde üretimini sürdüren Frigo-Pak firmasını ziyaret eden Başkan Taban ve beraberindeki heyet, burada 300 kadın çalışanla bir araya geldi. Kadın çalışanlara ikramların yapıldığı ziyarette, çalışanlarla sohbet edilip fikir, görüş ve önerileri de dinlendi. Kadınlar gününün ve üretimde kadının önemine vurgu yapılan ziyarette, Başkan Alper Taban sanayi şehri İnegöl’ün üretim gücünde kadının büyük rolü olduğuna dikkat çekti. Hem sanayide hem de tarımda kadının el emeği ile büyüyen İnegöl’ün, şehrin kadınlarına minnet borçlu olduğu kaydedildi.
Sakarya'da Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm hızlandı
Bursa İnegöl’de Başkan Taban gençlerle bir arada
“Kuru fasulye krizi” iddialarına yalanlama
Gebze'den 10 tır Sudan'a uğurlandı
CGTN: Çin-Avrupa ilişkileri: Gelecek 50 yılı şekillendirmek
İletişim Başkanlığı’ndan 'kültürel miras' vurgusu
Beyaz perdede haftanın yeni filmleri
Konya’da Başkan Kılca vatandaşlarla buluştu
Gaziantep’te trafiğe rahat nefes aldıracak proje
İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Gölbaşı'dan uluslararası öğrencilere 'Kamu Diplomasisi ve Medya' dersi