Kınık Belediyesi "Pembe Aslında Siyahtır" Adlı Tiyatro Oyununu Öğrencilerle Buluşturdu
İş dünyası ile Kariyer Günleri’nde buluştular
16.03.2022 - Çarşamba 08:45
İş Yaşamına En Yakın Üniversite vizyonu doğrultusunda İstanbul Okan Üniversitesi, Kariyer Merkezi’nin düzenlediği Kariyer Günleri, ulusal ve uluslararası 150 şirketi üniversite öğrencileriyle buluşturdu.
Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde yapılan ve iki gün süren etkinlikte öğrenciler firmaların staj ve iş imkanları konusunda bilgilendirildi. Öğrencilere staj ve iş başvuruları yapıp ön mülakat gerçekleştirebileceği bir platform sağlandı.
Yüzlerce öğrencinin katıldığı Kariyer Günleri’nde farklı sektörlerden gelen profesyoneller tarafından seminerler verildi, öğrencilere network oluşturma imkanı sunuldu, gelecekte ön plana çıkacak meslekler anlatıldı. Kariyer gelişimini destekleyen etkinlikler düzenlendi.
Kariyer Günleri’ne katılan şirketler ise kampüste öğrencilerle tanışarak şirketlerini tanıtma imkanı buldu. Ayrıca staj ve yeni mezun alımları için potansiyel öğrenci portföyü oluşturdu.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde