Egeli bilim ekibi pek çok göz hastalığının tedavisinde kullanılacak damla geliştirecek
Hopi'de görev değişimi
07.09.2022 - Çarşamba 08:15
İSTANBUL (İGFA) - Dijital dünya ekosistemindeki ürün ve kullanıcı deneyimi alanında uzun yıllar deneyime sahip isimlerden Dicle Yücelen, Hopi’nin yönetim kadrosuna dahil oldu. Yücelen, Hopi bünyesinde Ürün ve Müşteri Deneyimi Direktörü olarak görev yapacak.
Dicle Yücelen pazarlama teknolojileri alanındaki yetkinlikleri ile deneyim, tasarım, ürün yönetimi alanında Hopi’nin dijital dönüşüm yolculuğuna liderlik eden ekipte yer alacak.
Sektördeki 24 yıllık kariyer yolculuğuna sayısız ödül sığdırmayı başaran Dicle Yücelen, ulusal ve uluslararası birçok markanın ürün yaşam döngüsü ve müşteri deneyimi stratejilerinin oluşturulmasında aktif rol aldı. Yücelen, son olarak Turkcell’de Dijital Servisler ve Çözümler Deneyim Yönetimi Direktör Yardımcısı olarak görev alıyordu.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde