Avrupa Hareketlilik Haftasında sağlık için spor
Buğra Kulak, Sanofi Çek Cumhuriyeti Genel İlaçlar Genel Müdürü oldu
22.09.2022 - Perşembe 09:48
Sanofi Türkiye Genel İlaçlar İş Birimi Strateji ve İş Birlikleri Direktörü olarak görev yapan Buğra Kulak, 21 Eylül 2022 itibarıyla, Sanofi Çek Cumhuriyeti Genel İlaçlar Genel Müdürü pozisyonuna atandı.
Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nden mezun olan Buğra Kulak, kariyerine 2001 yılında GSK’da başladı ardından Abott, Roche, Janssen gibi ilaç şirketlerinde uzun yıllar üst düzey pozisyonlarda önemli sorumluluklar üstlendi.
Alanında deneyimli liderlerden biri olan Buğra Kulak, Sanofi Türkiye’deki kariyerine 2018 yılında Diyabet ve Kardiyovasküler İş Birimi Direktörü olarak başladı. 2020 yılında, Sanofi Türkiye ve Levant Genel İlaçlar Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine getirildi. Aralık 2021’den beri Sanofi Türkiye Genel İlaçlar Strateji ve İş Birlikleri Direktörü olarak çalışan Buğra Kulak, 21 Eylül 2022 itibarıyla Sanofi Çek Cumhuriyeti Genel İlaçlar Genel Müdürü pozisyonunda görev yapacak.
Sanofi’de liderlik ettiği pek çok projede önemli başarılara imza atan Buğra Kulak, yeni görevinde Sanofi Çek Cumhuriyeti Genel İlaçlar Birimi’nin dönüşümü ve büyümesinden sorumlu olacak.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde