Tabiplere Büyük Ayıp, Mücadeleye Devam
Büyükşehir'den Antalya'nın kuşları söyleşisi
15.03.2022 - Salı 22:15
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da konaklayan ve yerleşik kuş türlerinin anlatıldığı ‘Antalya’nın Kuşları’ söyleşisinde kuş tutkunlarını bir araya getirdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı ile Karatay Çalışma grubunun ortaklaşa düzenlediği Antalya'nın doğası, tarihi ve kültürü ile ilgili konularda gerçekleştirilen etkinlikler sürüyor. Bu kapsamında ‘Antalya'nın Kuşları’ söyleşisi düzenlendi. Kaleiçi Karatay Medresesi'nde yapılan etkinliğe konuşmacı olarak Hikmet Uğurluay katıldı.
KUŞLARIN YAŞAM ALANLARI AZALIYOR
Hikmet Uğurluay, konuşmasında göçmen kuşların güzergahları, türleri, Antalya'daki konaklama noktaları ile Antalya'nın yerleşik kuş türleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Uğurluay, kuşların yaşam alanlarının her geçen gün yoğun yapılaşma, taş ocakları, HES projeleri, yangın ve benzeri felaketlerden dolayı azaldığına dikkat çekti. Kuş tutkunları seminere yoğun ilgi gösterdi.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde
Manisa'da veri temelli çevre yönetiminde yeni dönem
Vakıflar Kanunu'nda kapsamlı değişiklik!
Kocaeli ray filosunu 28'e yükseltti
Ankara UNESCO öğrenen şehirler listesinde
Başkan Büyükakın: Vatman olmak isteyen kadınlara kapımız açık
İzmir Öğretmen Akademileri’nden kültür dolu etkinlik