Smok Nord Pod Kit

19.10.2019 - Cumartesi 18:06

Elektronik sigara günümüzde sık tüketilen tütün ürünleri arasındadır. Elektronik sigara ile sigarayı bırakmayı düşünenler arasında bir bağ oluştu diyebiliriz. Sigarayı bırakmayı düşünenler, sigara masrafları arttı diyenlerin en çok tercih ettiği elektronik sigara, marka ve model olarak birbirinden farklı özellikler ile sınıflandırılmaktadır.

Elektronik sigaralarda içim rahatlığı, kolay doldurulabilme, sızdırmama, taşınmasının kolay olması gibi durumlar göz önünde bulundurulur. 2020 senesi itibari ile elektronik sigaralar üzerine birbirinden farklı özellik halen çıkmaya devam etmektedir. Smok nord coil parçasında ki gelişmeler hızla devam ederken bu parçanın modelleri içimde farklı deneyimler sağlamaktadır. 1.4ohm Nord Ceramic Coil, yüksek sıcaklığa dayanıklı, 1.4ohm Nord Regular Coils, MTL deneyimi için optimize edilmiştir. İçerisinde farklı özelliklere sahip bu parçanın devamlı ve düzenli olarak değiştirilmesi gerekmektedir.

Smoant pasito, buhar ihtiyacınızı farklı deneyimler ile karşılamak için üç farklı kartuş tipi coil ile karşımıza çıkmaktadır. DTL ; Mesh coil 0.6ohm (en iyi 20-25W), MTL ; Ni-80 coil 1.4ohm (en iyi 10-13W), RBA ; Single coil (en iyi 0.5-1.0Ω) bu üç coil arasında buhar ihtiyacınıza göre seçim yapabilirsiniz. Smok nord modeli ise taşınması kolay olsun diyen kullanıcıların tercihleri arasındadır. Bu kitte iki bobini bulunan smok nord, Nord 0.6Ω örgü bobin ve 1.4Ω normal bobinleri ile farklı buhar deneyimleri için birebir diyebiliriz. Boyut olarak standartların altında olan cihaz, taşınması kolay elektronik sigaralar sınıfına dahil edebiliriz.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.