Kutu Harf Tabela

19.04.2019 - Cuma 23:14

Kutu Harf Tabela

Elso Reklam olarak hızla gelişen ve değişen reklam sektöründe kaliteli hizmetlerimizle tercih edilen firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Arz ve talebe bağlı olarak istenilen tabela çeşitlerini maksimum seviyede gerçekleştiriyoruz. Bu hizmetimizi de minimum sürede ve profesyonel bir işçilikle yapıyoruz.

Klasik tabela anlayışını daha da ileriye götürerek işletmelerin çehresini değiştirecek yeni tabela hizmetlerini sunuyoruz. Bunların arasında kutu harf tabela ilk sırayı almaktadır. Adından anlaşılacağı üzere firma veya ürün isimleri harf harf yazılarak tabela oluşturulmaktadır. Doğal parlaklığı ve boya istememesi nedeniyle en çok tercih edilen gümüş rengi tabelalar tercih ediliyor.

 Kutu Harf Tabela Tercih Nedeniniz?

Daha ziyade büyük şirket ve işletmelerin tercih ettiği kutu harf tabela uygulamasını küçük dükkânlar da tercih etmeye başlamışlardır. Dükkânın görünümünü değiştirdiğinden, albenisi olduğundan ve uzak mesafelerden görülür olması nedeniyle tercih ediliyorlar.

Yüzyılımızın en çok tercih edilen bu tabelaları sadece ticari işletmeler tercih etmiyorlar. Apartman ve siteler de binalarının önlerine bu tabelalardan koydurmaya başladılar. Görsel açıdan hem dikkat çekmeleri hem de estetik olmaları avantaj sağlamaktadır. Bunun yanında kolay deforme olmamaları ve güvenli olmaları nedeniyle uzun ömürlüdürler.

Kutu Harf Tabela Hizmetimiz

Siparişini alan tabelacı ekibimiz, işyerine gelerek ölçümleri yapıyorlar. Harfler tek tek yerleştirileceği için diğer tabelalara oranla daha fazla zaman harcıyoruz. Buna rağmen size verdiğimiz süre içinde işimizi tamamlayarak montaj işine geçiyoruz.

Profesyonel iş disiplinine sahip tabelacı personelimiz sizin ihtiyaç ve talebiniz doğrultusunda en mükemmel çalışmayı üretmektedirler. Büyük bir titizlik ve serilikte zamanınızı çalmadan montaj işlemini yapıyorlar.

Her ölçüde ve ebatta kutulu harf tabela üretimini yapıyoruz. Binanın görünümünü bozmadan, vitrini/ürünü ortaya çıkaran tabela üretmek bizim işimizdir.

Kaliteli kromdan ürettiğimiz harf tabelaları uzun süre güvenle kullanabilirsiniz. Harfler tek tek monte edildiğinden güvenlik açısından problem teşkil etmezler. Doğal parlaklığa sahip olduklarından normal silmelerle temizlikleri sağlanabilir. Darbelere bağlı olarak hasarlarda veya harf değişikliklerinde gerekli bakım ve desteği sağlıyoruz.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız referanslarımızı oluşturuyor. Bu konuda internet sitemizi ziyaret edip, çalışmalarımızı inceleyebilirsiniz. Telefonla iletişim kurup, hizmetlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

http://elsoreklam.com/

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.