Antalya'da 'gençlik birimleri' buluştu
Kocaeli İzmit'te kırsalda kar mesaisi
13.03.2022 - Pazar 09:48
Kocaeli'de İzmit Belediyesi, kar yağışının şiddetini daha da çok hissettirdiği kırsal bölgelerdeki mesaisine yoğun bir şekilde devam ediyor
KOCAELİ (İGFA) - İzmit’in merkezinde bulunan cadde ve sokakların yoğun kar yağışına karşın gerçekleştirdiği çalışmalar ile sürekli açık ve kullanılabilir halde olmasını sağlayan İzmit Belediyesi karla mücadele ekipleri, aynı özveriyi kırsal bölgelerdeki yerleşim alanlarında da gösteriyor.
Ekipler, vardiyalı sistemle 24 saat boyunca köy yollarını temiz tutarak vatandaşların yaşayabileceği muhtemel mağduriyetlerin önüne geçiyor.
Kar yağışının etkisini sürdürdüğü bu günlerde çalışmalarında tempoyu düşürmeyen İzmit Belediyesinin karla mücadele ekipleri, köy içleri ve bağlantı yollarını belirli aralıklarla temizliyor. Ekipler son olarak; Şahinler, Fethiye, Bağlıca, Düğmeciler, Çubuklu Osmaniye, Yassıbağ, Çavuşoğlu, Balören, Sarıhocalar, Seferköy, Tepebaşı, Nebihoca, Kaynarca, Orhaniye, Çubuklubala, Kozluca, Kısalar ve Arpalık İhsaniye mahallelerinde çalışma gerçekleştirdi. İzmit Belediyesi, kar yağışının etkisini kaybedeceği ana kadar çalışmalarına ara vermeden devam edecek.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde