Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği
MHP liderinden 'barış' mesajı
12.03.2022 - Cumartesi 22:12
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Rusya Ukrayna Savaşıyla ilgili Antalya’da yapılan zirve hakkında konuşan Bahçeli, “Türkiye barış yolunda çok önemli bir adım atmıştır” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İki ülkenin Dışişleri Bakanının Antalya'dan bir araya gelmesinin yanı sıra Türk dışişlerinin de masada olması hakemlik sıfatının verilmesi olmuştur. Türkiye barış yolunda çok önemli bir adım atmıştır" ifadelerini kullandı.
Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'de bazı kesimler bu adımları hazmedememektedir. Olumsuz ifadelerle toplumda gelişebilecek olan umudu şimdiden söndürmeye gayret göstermişlerdir. Türkiye'nin diplomatik başarısını takdir etmek lazım."
Türkiye’nin Nöbetçi Eczaneleri – 7/24 En Yakın Eczane Cebinizde
Opttab – Yapay Zeka Aramalarında Markanı Zirveye Taşı
Sigortabin – Dijital Sigorta Hizmetlerinde Güvenli Adres
GameTable ile Mekânlar Yeni Nesil Oyun Alanına Dönüşüyor
EyMen Vinç – Hatay’da Vinç Kiralamanın Doğru Adresi
Bursa'nın lezzetleri gün yüzüne çıkıyor
Yasemin Adar Spor Salonu Keçiören'de kadınların hizmetinde
Demirtaş’a yeni aile sağlığı merkezi