Kocaeli Büyükşehir yemek tırını Ukrayna’ya gönderdi
Kocaeli İzmit Belediyesporlu atletler rotayı Ankara’ya çevirdi
11.03.2022 - Cuma 02:24
İzmit Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı, 14-16 Mart tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan Turkcell Kulüpler Kros Süper Ligi 2. Kademe Final Yarışları’nda mücadele edecek.
KOCAELİ (İGFA)- Turkcell Kulüpler Kros Süper Ligi’nde ilimizi temsil eden İzmit Belediyespor Kulübü’nün başarılı atletizm takımı, 3 Mart tarihinde Malatya’da düzenlenen 1. Kademe Yarışları’nda yaşanan talihsiz sakatlıklar sonrası organizasyonu 10’uncu sırada tamamlamıştı. Malatya’daki yarışları geride bırakan İzmit ekibi, gözünü 14-16 Mart tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan 2. Kademe Final Yarışları’na çevirdi.
Mütevazı kadrosu ile Süper Lig’de var olma mücadelesi veren İzmit Belediyespor Kulübü’nün Atletizm Takımı, Ankara’daki yarışlarda başarılı sonuçlar elde ederek ligde kalmak adına önemli bir adım atmak istiyor. Yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren takımda antrenör Turgut Demirkıran, desteklerinden dolayı başta İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere İzmit Belediye Spor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya ve İzmit Belediye Spor İşler Müdürü Mithat Ağa’ya teşekkür etti.
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde
Manisa'da veri temelli çevre yönetiminde yeni dönem
Vakıflar Kanunu'nda kapsamlı değişiklik!