Güçlü Kadınlar Doğa Sporunda Buluştu!
Şair-Yazar Nurullah Genç Bergama’da ‘Dua’nın gücünü anlattı
08.03.2022 - Salı 08:57
Bergama Belediyesi Kültür Merkezi etkinlikleri kapsamında Şair-Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç sevenleriyle buluştu.
İZMİR (İGFA)- Programa Belediye Başkanvekili Aşkın Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Söyleşi sırasında önemli konulara değinen, kısa hikâyeler ile anlatımını süsleyen, anlattığı kıssadan hisse hikâyelerle ‘Dua’nın ne denli önemli olduğuna işaret eden Prof. Dr. Nurullah Genç'i katılımcılar ilgiyle dinledi.
Söyleşi sonunda Prof. Dr. Nurullah Genç'e plaket vermek üzere sahneye çıkan Bergama Belediyesi Başkanvekili Aşkın Uyar, Prof. Dr. Nurullah Genç ile birlikte şairin "Yağmur" naatının bir kıtasını okudu. Salonda duygulu anlar yaşandı.
Trabzon Of’ta Adalet Sarayı temeli atıldı
Malatya’da ‘Pusuda’ tiyatro oyunu beğeni topladı
Denizli'de Kadın Meclisi’nden anlamlı buluşma
Ankara'da bir haftada bin 20 aranan kişi yakalandı
Bursa İnegöl'de güvenli park sayısı 43'e yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadının temsiliyet oranını artırdık
Sakarya'da Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm hızlandı
Bursa İnegöl’de Başkan Taban gençlerle bir arada
“Kuru fasulye krizi” iddialarına yalanlama
Gebze'den 10 tır Sudan'a uğurlandı