Net Sıfır Hedefinde En Önemli Durak: Sıfır Enerji Binalar
Manisa Kırkağaç'ta dev Türk Bayrağı
07.03.2022 - Pazartesi 21:33
Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 56. Sokak’ta gerçekleştirilen prestij cadde çalışması sonrasında Şair Eşref Büstü’nün karşısında dev bir Türk Bayrağı konuşlandırdı.
MANİSA (İGFA) - Vatandaşlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda proje ve çalışmalarına yön veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesinde milli hassasiyetleri ön planda tutan bir çalışmaya daha imza attı.
56 Sokak’ta gerçekleştirilen prestij cadde çalışmaları kapsamında muhtarlardan gelen Türk Bayrağı talebini de yerine getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki vatandaşların, esnaf ve muhtarların takdirini topladı.
Yerden 25 metre yükseklikte 6x9 ebatındaki Türk Bayrağı, Kırkağaç’ın semalarında dalgalanırken; vatandaşlarda da oluşan güzel görüntünün mutluluğu ve gururunu yaşadılar.
Vakıflar Kanunu'nda kapsamlı değişiklik!
Kocaeli ray filosunu 28'e yükseltti
Ankara UNESCO öğrenen şehirler listesinde
Başkan Büyükakın: Vatman olmak isteyen kadınlara kapımız açık
İzmir Öğretmen Akademileri’nden kültür dolu etkinlik
Sakarya Metrobüs Hattı’nda yeni gelişme
Eskişehir’de Klarinet Konçertosu’nun dünya prömiyeri
Mudanya'da özel gereksinimli bireyler için pasta kesildi
Antalya’da Mola Evleri destek olmaya devam ediyor
Trabzon Of’ta Adalet Sarayı temeli atıldı